Vanheusden: Inter wilde me terughalen, maar ik voel me goed bij Standard

Vanheusden: "Inter wilde me terughalen, maar ik voel me goed bij Standard"

19-09-2020 08:00
16

Zinho Vanheusden werd bij Standard omgedoopt tot de jongste kapitein ooit bij de Rouches. De belofteninternational kon deze zomer echter terugkeren naar Internazionale, zo vertelt de centrale verdediger in gesprek met Het Nieuwsblad.

Vanheusden voelt zich op dit moment in zijn sas bij Standard, bovendien was dit niet het juiste moment om al te vertrekken uit Luik. "Mijn manager heeft veel gesprekken met Inter gehad over hoe zij het zien. Zij stonden open voor een terugkeer, maar ik wou gewoon spelen. Daarna zien we wel", klinkt het.

Al geeft de Standard-verdediger toe dat er in elke mercato wel wat beweging is. "In mijn hoofd is dat totaal niet aan de orde geweest. Mijn manager krijgt altijd aanbiedingen, maar ik wou zeker blijven. Voor mij is het heel goed om nog bij Standard te spelen. Ik ben nog jong, hé."

"Laat me vooropstellen dat je in het voetbal nooit weet wat er morgen gebeurt, maar ik voel me heel goed bij Standard. Ik zie geen reden waarom ik nu ergens anders moet gaan spelen. Ik heb nog veel te leren in België. Ik wil hier eerst nog stappen zetten. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik hier klaar ben", besluit Vanheusden.