Dennis over zijn toekomst bij Club Brugge: Mijn laatste interview? Ik hoop het

Dennis over zijn toekomst bij Club Brugge: "Mijn laatste interview? Ik hoop het"

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 07:30za 19-09-2020 om 07:30

Emmanuel Dennis (22) kampte tijdens het seizoensbegin met 'transferitis', maar intussen heeft de Nigeriaan de draad weer opgepikt. Toch sluit de aanvaller van Club Brugge een vertrek nooit helemaal uit. Zo vertelt hij in gesprek met Het Laatste Nieuws.

Zo valt op dat de Nigeriaan op zijn best is in grote wedstrijden. "Dennis leeft van grote wedstrijden. Ik ben dubbel zo gemotiveerd voor een topmatch. Cristiano Ronaldo is de ultieme big game player - vandaar mijn enorme bewondering voor hem. Ik ben een competitiebeest. Het mag niet te makkelijk gaan voor mij", aldus de Club Brugge-aanvaller.

Verschillende clubs uit allerlei Europese topcompetities kwamen al aankloppen voor Dennis. De Bruggeling heeft alvast een voorkeur. "Als ik business moét zijn, zál ik business zijn. Maar inderdaad, de Premier League is de beste competitie in Europa", klinkt het. Al vindt de Nigeriaan ook de omgeving belangrijk. "De stad! De stad waar ik terechtkom, is zeer belangrijk. I love good vibes. Ik ga niet naar Boring City."

Fan van Mourinho
Al is er één trainer waarvoor Dennis meteen in zwijm zou vallen. "Het mag zijn waar het wil, maar als José Mourinho belt, teken ik meteen. Hij is de enige, wat dat betreft. Ik ben een enorme fan van Mourinho - de beste manager ter wereld. Veel Afrikaanse voetballers houden van hem", aldus Dennis, die nog tot medio 2020 onder contract staat bij Club Brugge.

Op de vraag of dit zijn laatste interview is als speler van Club Brugge, klinkt het: "Ik hoop het..."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vertrekt Dennis nog voor 5 oktober?

(712 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws