'Stade Rennes wil publiekslieveling Mignolet graag overnemen van Club Brugge'

'Stade Rennes wil publiekslieveling Mignolet graag overnemen van Club Brugge'

18-09-2020 20:30
16

Club Brugge kent voorlopig een rustige transferperiode. Het haalde amper nieuwkomers, maar zag ook geen sterkhouders vertrekken. Emmanuel Dennis wordt wel gelinkt aan een vertrek, maar hij is niet langer de enige sterkhouder die kan vertrekken.

Zo komt men bij RMC Sport met een wel heel opvallend gerucht. Simon Mignolet kan namelijk vertrekken bij Club Brugge en wordt gelinkt aan het Franse Stade Rennes, dat vorig seizoen op een derde plek in de Ligue 1 eindigde.

Bij Stade Rennes staat doelman Eduoard Mendy op het punt om te vertrekken. Hij wordt gelinkt aan onder andere Chelsea en zou iets meer dan twintig miljoen euro moeten opleveren. Mignolet wordt er gezien als een tijdelijke vervanger om een plek onder de lat te nemen en intussen ook de jonge talenten te helpen.

De kans dat Club Brugge de doelman ook laat gaan, lijkt bijzonder klein. Blauw-Zwart betaalde naar verluidt zelf zeven miljoen euro voor de Rode Duivel, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij de landskampioen. Daarnaast is Mignolet een voetbalbelg én publiekslieveling geworden.