Speeldag negen: Standard-Club Brugge op zaterdag, ook kraker op zondag

Speeldag negen: Standard-Club Brugge op zaterdag, ook kraker op zondag

18-09-2020 17:49
1

Het programma van de negende speeldag van de Jupiler Pro League staat helemaal op punt. Het is vooral uitkijken naar de kraker tussen Standard Luik en Club Brugge. Daags nadien kijken ook KRC Genk en Sporting Charleroi elkaar in de ogen.

Een vrijadagavondmatch is er niet in het weekend van 17 en 18 oktober. KAA Gent mag de speeldag openen. De Buffalo's doen dat op bezoek bij Cercle Brugge. Later die zaterdag springt voornamelijk de affiche tussen Standard en Club in het oog. Die gaat van start om 20u45.

Op zondag moeten Zulte Waregem en Royal Antwerp FC vroeg uit de veren. Hun duel staat gepland om 13u30. De interessantste wedstrijd van die dag zou wel eens Genk-Charleroi kunnen worden. Wie daar even voor wil gaan zitten, moet vanaf 18u15 beschikbaar zijn. RSC Anderlecht neemt het nadien nog op tegen OH Leuven.

Sinds dit jaar valt er telkens ook één wedstrijd op maandagavond te bekijken. Op speeldag negen mogen Waasland-Beveren en KV Oostende, twee degradatieprotagonisten van vorig seizoen, het voetbalweekend afsluiten.