Lamkel Zé is terug bij Antwerp: Maar het publiek zal het verschil maken

Lamkel Zé is terug bij Antwerp: "Maar het publiek zal het verschil maken"

18-09-2020 16:13
1

Royal Antwerp FC maakt een matige seizoenstart mee. Het staat na vijf speeldagen in de middenmoot en er is dus nog werk aan de winkel. Ivan Leko panikeert niet en kijkt uit naar de terugkeer van de supporters. In een halfvolle Bosuil zullen zijn misschien opnieuw getuige kunnen zijn van de terugkeer van Didier Lamkel Zé.

Het woelwater traint na een weekje ‘verbanning’ naar de B-kern terug bij de groep. Toch wou Leko er niet veel woorden aan vuil maken op de wekelijkse persconferentie. "Ik probeer hem zoals alle andere spelers te behandelen. Team spirit is het belangrijkste, voetbal is een collectieve sport. We staan allen in dienst van de club", aldus de Kroaat.

Niet de terugkeer van de Kameroener, maar de heropening van de tribunes zal volgens Leko de doorslag geven. "Het is iets heel speciaals. Je voelt dat aan alles. Iedereen praat erover. Want hier zijn fans niet gewoon fans, maar een belangrijk deel van de club. Natúúrlijk zal dat verschil maken, absoluut", citeert Het Laatste Nieuws hem.

Uitzonderlijk werd de mythische "Tribune 2" opnieuw geopend voor het duel met KAS Eupen, in afwachting tot de nieuwe tribune klaar is. "Iedereen gaat ook de vooruitgang van de nieuwe tribune zien: indrukwekkend. Iedereen zal voelen dat de club stappen vooruit zet", zei Leko nog.