Standard kan Foket en Faes treffen, Charleroi tegenover Partizan Belgrado in de EL

Standard kan Foket en Faes treffen, Charleroi tegenover Partizan Belgrado in de EL

18-09-2020 15:15
12

Standard Luik had donderdagavond weinig problemen met Bala Town in de voorronde van de Europa League. Volgende week wacht het Servische FK Vojvodina. Ook de potentiële tegenstander die de Rouches daarna zouden treffen, zijn inmiddels bekend. Met daarbij het Stade Reims van Wout Faes en Thomas Foket.

Standard zette het Welsche Bala eenvoudig weg en ook Vojvodina moet een hapklare brok worden voor de Rouches. Dan scheidt er nog slechts een match Standard van de groepsfase van de Europa League. Daarin zou het, op voorwaarde dat Standard Vojvodina uitschakelt uitkomen tegen MOL Fehervar FC of Stade Reims.

Die tweede is de Franse nummer zes van vorig seizoen. Met Wout Faes, Thomas Foket en Thibault De Smet is de ploeg Belgisch gekleurd. Fehervar werd in de Hongaarse competitie tweede vorig seizoen en staat momenteel op kop in het land.

Ook Sporting Charleroi kent zijn tegenstanders. Het treft volgende week Partizan Belgrado. Brengt het die klus tot een goed einde, dan wacht Apoloon Limassol uit Cyprus of Lech Poznan uit Polen in de laatste voorronde.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie