Standard liet beste spel nog niet zien: Dan zullen we ons niveau opkrikken

Standard liet beste spel nog niet zien: "Dan zullen we ons niveau opkrikken"

18-09-2020 14:30
3

Standard Luik zette donderdagavond vrij gemakkelijk het Welsche Bala Town weg in de voorronde van de Europa League. Een grootse prestatie werd het uiteindelijk niet tegen een ploeg die op papier vele malen minder goed zou moeten zijn. Het werd 2-0. Doelpuntenmaker Selim Amallah sprak de pers achteraf toe.

Hij liet de 2-0 nog voor rust optekenen, op aangeven van Nicolas Gavory. "Ik ben gewoon blij dat ik mijn goaltje kon meepikken", zegt de gelukkige Amallah, die ietwat gelukkig het leer tegen de touwen kreeg. Hij erkende dan ook dat zijn doelpunt tussen een hakje en een poging op goed geluk in zat.

De flankspeler kreeg verschillende goede kansen in de partij. "Had ik niet gescoord, dan was dit een frustrerende avond geweest. We gingen iets te veel mee in het fysieke spel van Bala." Volgende week spelen de Rouches al in de volgende ronde. Dan geeft het FK Vojvodina uit Servië partij. "Als de tekenstander sterker wordt, zullen wij ons niveau opkrikken", klinkt het bij Amallah in Het Laatste Nieuws.