Van Damme wil terugkeren bij Cercle Brugge: Gesproken met Clement

Van Damme wil terugkeren bij Cercle Brugge: "Gesproken met Clement"

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 13:15vr 18-09-2020 om 13:15

Miguel Van Damme (26) is klaar om terug te keren bij Cercle Brugge. De doelman is genezen van kanker en kijkt vooral uit naar de terugkeer van fans in het stadion. Dat vertelt hij aan Het Laatste Nieuws

"Ik voel mezelf elke dag sterker worden", vertelt Van Damme. "Er zit nog marge op, mijn allerbeste niveau haal ik zeker nog niet. Maar ik zie de evolutie wel positief in. Ook al omdat de resultaten van mijn medische behandelingen altijd goed zijn. Binnenkort gaan we eens samenzitten met de medische staf om te bepalen welke de volgende stap wordt."

Van Damme heeft zeker een toekomst bij Cercle. "Met onze nieuwe coach Paul Clement had ik al een paar gesprekken. Die man toont interesse voor mij als keeper én als mens, hij wilde mijn hele verhaal kennen. Dat doet deugd. Ook met Thomas Didillon, met Warleson en Merveille Goblet heb ik een tof contact. Keepers onder elkaar, hé, die hebben altijd een speciale band."

Van Damme wil vooral terug contact met de supporters. "Door de uitbraak van corona konden de fans uiteindelijk niet worden bedankt voor hun enorm aandeel in het behoud. Maandag mogen ze voor het eerst terug in het stadion, het zou leuk zijn als de ploeg tegen Sint-Truiden voor een goed resultaat kan zorgen. STVV is een niet te onderschatten en moeilijk in te schatten opponent."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws