Krmencik over moeilijke start bij Club Brugge: Dat moet je aan de trainer vragen

Krmencik over moeilijke start bij Club Brugge: "Dat moet je aan de trainer vragen"

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 07:30vr 18-09-2020 om 07:30

De ban is gebroken voor Michael Krmencik. Tegen Waasland-Beveren maakte de Tsjechische aanvaller zijn eerste officiële doelpunt voor Club Brugge. Een deugddoende goal, al hoopt Krmencik dat hij de komende weken wat meer vertrouwen krijgt van trainer Philippe Clement.

Zelf heeft Krmencik geen idee waarom zijn speelkansen bij Club Brugge tot dusver beperkt bleven. "Dat moet je aan de trainer vragen. Ik hoop dat ik nu meer kans maak om minuten te maken. Ik wil het team helpen om doelpunten te maken. Hoeveel goals wil ik niet zeggen. Ik heb er misschien mijn gedacht over, maar ik zeg er beter niets over", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Al heeft Covid-19 de integratie van Krmencik bij Club Brugge zeker niet bespoedigd. "Ik was hier nauwelijks twee maanden toen corona losbrak. Dat was niet makkelijk. Ik wilde graag elke dag bij de ploeg zijn. Maar uiteindelijk is het niet alleen voor mij, maar voor iedereen moeilijk geweest. Uiteindelijk zijn we in groepen van vier beginnen te trainen. Eerlijk gezegd vind ik dat we die periode goed zijn doorgekomen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Krmencik goed genoeg voor Club Brugge?

Ja
42%
Nee
58%
(872 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws