'Anderlecht bereikt akkoord met Franse club over transfer Dimata, maar die weigert'

'Anderlecht bereikt akkoord met Franse club over transfer Dimata, maar die weigert'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 07:00vr 18-09-2020 om 07:00

RSC Anderlecht was maar wat blij toen Nany Dimata opnieuw zijn wederoptreden maakte na anderhalf jaar blessureleed. Nu Lukas Nmecha tegen Cercle Brugge aan de aftrap verscheen afgelopen weekend, maakte Anderlecht zowaar een vertrek van Dimata bespreekbaar.

Meer zelfs: Anderlecht bereikte donderdag een akkoord met Dijon over een vertrek van Dimata. Dat meldt Loïc Tanzi, journalist bij RMC Sport. De Franse club zoekt al enige tijd een nieuwe spits en onze landgenoot kwam daarbij in de picture te staan.

Toch komt een transfer er vooralsnog niet, want Dimata heeft het voorstel van Dijon naast zich neergelegd. Dat is best opvallend, zeker omdat er op clubniveau reeds een akkoord was tussen Anderlecht en Dijon. Toch is Dimata nog niet overtuigd geraakt van de Franse club.

Anderlecht dacht daar duidelijk anders over, want paars-wit was al enkele dagen aan het onderhandelen met de Franse club. Dijon zal uit een ander vaatje moeten tappen om Dimata alsnog te overtuigen, al lijkt de aanvaller gewoon in het Lotto Park te blijven.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie moet de eerste spits zijn van Anderlecht?

(719 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws