'Verschaeren mag hopen op basisplek bij RSC Anderlecht'

'Verschaeren mag hopen op basisplek bij RSC Anderlecht'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 20:30do 17-09-2020 om 20:30

Bij RSC Anderlecht kreeg Yari Verschaeren afgelopen weekend nog eens speelminuten. Tot groot jolijt van de aanwezige supporters, die al vroeg in de tweede helft om zijn invalbeurt zongen. Nu mogen zij en Verschaeren ook hopen op een basisplek voor de middenvelder.

Anderlecht zal nog steeds geen beroep kunnen doen op Michel Vlap en volgens Sudpresse is de kans groot dat we meer van Verschaeren te zien krijgen. De middenvelder staat dicht bij een basisplek en krijgt die mogelijk al tegen Waasland-Beveren.

Tegen de Waaslanders krijgt Verschaeren de unieke kans om zich te bewijzen tegenover de sportieve staf van Anderlecht, maar ook het bestuur, dat hem geen hoger loon wil aanbieden bij een mogelijke contractverlenging.

Wie er dan uit de basis verdwijnt, is nog niet meteen duidelijk. Kompany verraste tegen Cercle Brugge wel met de terugkeer van Zakaria Bakkali, al kon die niet helemaal overtuigen. Mogelijk verdwijnt hij naar de bank. Verder lijken Percy Tau en Jérémy Doku wel gewoon vaste waardes te gaan blijven in de elf van Kompany.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws