Update: 'Lawrence besmet bij Anderlecht, ook Milic moet in quarantaine'

Update: 'Lawrence besmet bij Anderlecht, ook Milic moet in quarantaine'

17-09-2020 19:00 Laatste update: 21:01
13

De nieuwe coronatesten bij RSC Anderlecht hebben toch voor wat goed nieuws gezorgd. Er zijn geen nieuwe besmettingen vastgesteld bij de A-kern.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Eerder kregen Michel Vlap, Peter Zulj en Timon Wellenreuther wel al te horen dat zij het coronavirus hadden opgelopen. De schrik bij Anderlecht zat er dan ook goed in dat er nog positieve testen zouden volgen. Die zijn er uiteindelijk toch niet gekomen. Althans, niet bij de A-kern. Bij de B-kern en het personeel is er wel een besmetting.

Als die er toch waren geweest, dan had Anderlecht vanaf zeven positieve besmettingen wel om uitstel kunnen vragen voor de partij tegen Waasland-Beveren. Nu moeten 'enkel' Vlap, Zulj en Wellenreuther de partij tegen Waasland-Beveren missen.

Update: Er zijn dan toch opnieuw twee positieve gevallen bij Anderlecht. Volgens Het Nieuwsblad is de overbodige James Lawrence besmet, net als een lid van de technische staf. Dat zal echter geen gevolgen hebben voor de match tegen Waasland-Beveren. Ook Antonio Milic moet in quarantaine. De Kroaat deelt een huis met de besmette Peter Zulj en Anderlecht wil geen risico's nemen.