OFFICIEEL: Club Brugge stelt eindelijk haar eerste zomeraanwinst voor

OFFICIEEL: Club Brugge stelt eindelijk haar eerste zomeraanwinst voor

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 16:12do 17-09-2020 om 16:12

Laatste update: donderdag 17 september 2020 om 16:26do 17-09-2020 om 16:26

Vier dagen voor de herfst haar intrede maakt, heeft Club Brugge haar eerste zomertransfer afgerond. Ibrahima Breze Fofana komt de rangen versterken. De jonge Guineeër lijkt vooral een wissel op de toekomst te zijn.

Via de officiële kanalen maakt Club het transfernieuws bekend. Fofana is een achttienjarige middenvelder die vooral in het centrum tot zijn recht komt. Hij zal voor het eerst zijn thuisland Guinee verlaten. Daar voetbalde hij voor Diamants de Guinee, een eersteklasser. Fofana ondertekende in Brugge een contract tot medio 2023.

Club benadrukt dat de youngster zich onderscheidde op de voorbije Afrika Cup of Nations voor -17-jarigen, waar hij een vaste basisklant was bij Guinee. De transfer kadert in de recente filosofie van Blauw-Zwart, dat ook de voorbije jaren inzette op jong talent van Afrikaanse bodem. Zo tikte het onder meer Krépin Diatta en Youssouph Badji op de kop.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws