Club Brugge moet hoop opbergen: 'Zelfs Mourinho kan Dost niet overtuigen'

Club Brugge moet hoop opbergen: 'Zelfs Mourinho kan Dost niet overtuigen'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 16:02do 17-09-2020 om 16:02

Bas Dost heeft geen trek in een transfer naar Tottenham Hotspur. De 31-jarige spits wil dit seizoen bij Eintracht Frankfurt blijven, zo verzekert Kicker donderdag. Ook Club Brugge hengelt naar de diensten van de Nederlander.

Spurs-manager José Mourinho zag in Dost een ideaal breekijzer, achter basisspelers als Harry Kane en Heung-Min Son. De Nederlander ziet het echter niet zitten om in Londen de bank warm te houden. Hij voelt zich na een seizoen vol blessureleed weer fit en stevent af op een basisplaats bij Frankfurt, waar hij een voorhoede moet gaan vormen met André Silva. De Duitsers namen hem een jaar geleden over van Sporting Portugal.

Dat zou ook minder nieuws zijn voor Club Brugge. Blauw-Zwart sprak de voorbije weken al met de entourage van Dost, maar in eerste instantie kwam er geen akkoord met Frankfurt uit de bus. Nu lijkt het dus best op zoek te gaan naar een andere spits. Of vertrouwt Club in het materiaal dat al op Jan Breydel rondloopt?

Tottenham zoekt
De zoektocht van Tottenham naar een extra spits verloopt enigszins moeizaam. Volgens onder meer The Daily Mail informeerde de club ook naar Danny Ings, maar kreeg het nul op het rekest van Southampton. Met Gareth Bale is een andere aanvaller wél op weg naar Spurs. De Welshman wordt hoogstwaarschijnlijk gehuurd van Real Madrid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws