Ik heb besloten om even niet meer aan de Rode Duivels te denken

"Ik heb besloten om even niet meer aan de Rode Duivels te denken"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 11:00do 17-09-2020 om 11:00

Het EK is met één jaar uitgesteld, en dat kan voor heel wat aankomende Rode Duivels goed nieuws zijn. Ook Benito Raman heeft ambities bij de nationale ploeg, maar moet nu vol aan de bak bij Schalke 04.

Schalke kampt namelijk met financiële problemen en gaat een lastig seizoen tegemoet. "De club heeft ons de situatie uitgelegd. Het feit dat er geen supporters zijn, weegt hard door. Voor elke club zal dat zo zijn. Spelers, stafleden en andere medewerkers hebben vier maanden een deel van ons loon ingeleverd. Je weet niet hoe het de komende maanden gaat evolueren, maar de spelers zijn bereid hun steentje bij te dragen om de club te helpen", geeft Raman aan bij Het Nieuwsblad.

De Rode Duivels verdwijnen even naar het achterplan. "Ik heb altijd gezegd dat het goed was voor mij dat het EK is uitgesteld, want ik was de laatste maanden niet super bezig. Er zijn ook veel nieuwe spelers bijgekomen. Zij doen het goed. Ik heb dus besloten om mijn focus te verleggen en even niet meer aan de nationale ploeg te denken. Anders ben je elke interlandperiode teleurgesteld."

Raman maakt echter wel degelijk nog kans op het EK. "Als het komt, ga ik blij zijn, maar ik richt mij nu puur op Schalke. Hier moet ik het laten zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel punten op tien geef jij Raman voor zijn debuutjaar bij Schalke?

Tien
2%
Negen
3%
Acht
10%
Zeven
37%
Zes
29%
Vijf
8%
Vier
3%
Drie
2%
Twee
2%
Eén
2%
Nul
2%
(182 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws