Er mag bij KRC Genk geklonken worden, samenwerking is verlengd met vijf jaar

Er mag bij KRC Genk geklonken worden, samenwerking is verlengd met vijf jaar

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 10:00do 17-09-2020 om 10:00

KRC Genk had woensdag goed nieuws te melden. Het contract met sponsor Cristal is met vijf jaar verlengd. 'Eén ploeg. Eén bier. Eén en al passie. Al sinds 2008', klinkt het bij de Limburgers. 

Genk en Cristal hebben al jaren een goede band. Er was zelfs een tijd dat de naam van het stadion naar het biermerk was genoemd. "De samenwerking tussen Cristal Alken en KRC Genk heeft de afgelopen jaren al bewezen een schot in het doel te zijn. De komende jaren zullen we die succesformule verder uitbouwen met bijvoorbeeld de vernieuwing van het supporterscafé", aldus Toon Vandamme, Manager Events & National Clients bij Alken-Maes, moederbedrijf van Cristal Alken.

"We hebben een mooie promotievideo gemaakt die onze samenwerking en het gemeenschappelijke Limburggevoel mooi beschrijft. Wij kijken er alvast naar uit om samen met de supporters en een fris Cristalleke in de hand opnieuw voetbal te kijken in het stadion. Eén club. Eén bier. Eén en al passie", voegt Jan Rogiers, Marketing Manager van Cristal Alken nog aan op de website van KRC Genk

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws