Vanden Stock over Anderlecht: Denk dat Kompany en Vandenhaute ongelijk hebben

Vanden Stock over Anderlecht: "Denk dat Kompany en Vandenhaute ongelijk hebben"

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 08:45do 17-09-2020 om 08:45

Sinds zijn vertrek bij RSC Anderlecht is het al een tijdje stil rond Roger Vanden Stock. De oud-voorzitter van RSC Anderlecht was de voorbije maanden mediaschuw. Daar bracht hij deze week verandering in.

Bij Vive Le Vélo op Eén had hij het vooral over het wielrennen, maar ook over ex-club Anderlecht. "Of het woord Anderlecht nog veel valt bij mij thuis? Steeds minder. Maar ik volg de club nog wel. Ik ben blij als ze winnen, ze spelen momenteel vrij goed", geeft hij aan.

Toch zag men Anderlecht ook moeilijke jaren hebben. "Het doet pijn aan het hart om te zien hoe de club in zo'n korte tijd achteruitgegaan is. Dat doet echt pijn", aldus vrouw Kiki.

Na Coucke en Devroe/Verschueren hebben Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute de dagelijkse leiding over de club. "Of ik vertrouwen heb in het project van Vincent Kompany en Wouter Vandenhaute? Daar zal ik geen antwoord op geven", lacht Vanden Stock. "Ik hoop dat ze gelijk hebben, maar ik denk dat ze ongelijk hebben."

Hij lijkt dus zijn twijfels te hebben. "Ze spreken over de jeugd. Wel, de Anderlecht-jeugd is fantastisch, maar toch laten ze de jeugd gaan. Ik hoop dat jongens als Doku, Verschaeren en Dimata minstens nog 5 jaar voor Anderlecht zullen spelen, maar dat zal wel niet", besluit Vanden Stock.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zijn de zorgen van Vanden Stock terecht?

(495 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws