Update: 'Einde huwelijk Genk-Dewaest nadert, hij weigert te spelen tegen Mechelen'

Update: 'Einde huwelijk Genk-Dewaest nadert, hij weigert te spelen tegen Mechelen'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 08:15do 17-09-2020 om 08:15

Laatste update: vrijdag 18 september 2020 om 14:11vr 18-09-2020 om 14:11

Na het ontslag van Hannes Wolf nieuwe trainers op de training van KRC Genk. Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Maar het verandert niets aan de toekomstplannen van Sébastien Dewaest.

De verdediger was de laatste dagen niet te zien op training van KRC Genk. Daar is ook met de nieuwe trainers geen verandering in gekomen. De kapitein van Genk blijft azen op een vertrek bij KRC Genk. Een nieuwe kans bij de Limburgers ziet hij niet zitten. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Wat de nieuwe club van Dewaest wordt, is nog niet bekend. RSC Anderlecht wordt wel genoemd als een mogelijke bestemming. De Brusselaars zijn alvast op zoek naar een nieuwe verdediger. Onder andere Simon Falette van wordt genoemd als potentiële versterking.

Update: Het huwelijk tussen KRC Genk en Dewaest lijkt nu echt op springen te staan. Het Belang van Limburg meldt namelijk dat de verdediger aan iterim-coach Domenico Oliveiri heeft bevestigd dat hij niet wilde spelen dit weekend. Ook al was er dankzij de schorsing van Cuesta een plekje vrij in de verdediging en zette Genk inmiddels Hannes Wolf op de keien, toch blijft Dewaest aangeven dat zijn hoofd staat bij een vertrek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws