'Thorup staat op lijstje van Genk om nieuwe coach te worden'

'Thorup staat op lijstje van Genk om nieuwe coach te worden'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 07:01do 17-09-2020 om 07:01

Na het ontslag van Hannes Wolf is de zoektocht naar een nieuwe coach volop bezig bij KRC Genk. Daarbij worden vooral enkele bekende namen naar voren geschoven.

Zo weet Het Belang van Limburg dat twee trainers die momenteel of eerder actief waren in onze competitie nu in beeld zijn om Wolf op te volgen. Meer bepaald gaat het om Marc Brys, afgelopen seizoen al in beeld en momenteel aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven, en Jess Thorup, die onlangs werd ontslagen bij KAA Gent.

Vooral de naam van Thorup is opvallend te noemen, maar zou wel in het plaatje van KRC Genk passen. De vijftigjarige Deen heeft ook de nodige ervaring en staat voor offensief voetbal. Het dagblad oordeelt daarnaast dat de 4-4-2 die Thorup bij Gent gebruikte ook bij de huidige kern van KRC Genk past.

Naast Brys en Thorup werd eerder ook Frank Vercauteren al gelinkt aan Genk. Een nieuwe coach lijkt echter nog niet voor meteen te zijn, waardoor Genk het komend weekend tegen KV Mechelen met Domenico Olivieri zal moeten doen als interimtrainer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zou Thorup een goede keuze zijn om Wolf op te volgen?

Ja
78%
Nee
22%
(556 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws