Kums looft nieuw trainersduo KAA Gent: “Ze hebben niet veel tijd gehad”

Kums looft nieuw trainersduo KAA Gent: “Ze hebben niet veel tijd gehad”

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 21:26wo 16-09-2020 om 21:26

Wim De Dedecker en Peter Balette hebben KAA Gent over de eerste Europese horde geholpen. Ht duo volgde Laszlo Bölöni op en won een dag later met de Buffalo’s van Rapid Wenen (2-1). Sven Kums is een tevreden speler.

Het was een belangrijke wedstrijd voor KAA Gent na een tumultueuze periode. “Deze match moest absoluut gewonnen worden. Niet alles was perfect, ik denk dat dat logisch is. We kwamen pas na twintig minuten in de match, en na de 2-0 hadden we het beter moeten uitspelen. Zij hebben toen ook nog twee goeie kansen gehad. Maar dat analyseren we later nog wel. Ik denk dat we nu vooral blij mogen zijn met de kwalificatie.”

Bölöni werd vervangen als T1 door Wim De Decker. Volgens Kums heeft de nieuwbakken coach goed werk geleverd op korte termijn. “Hij heeft niet veel tijd gehad, maar hij heeft het samen met Peter wel heel goed gedaan”, aldus Kums.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws