Saelemaekers over Rode Duivels: “Vervanger van Castagne en Meunier”

Saelemaekers over Rode Duivels: “Vervanger van Castagne en Meunier”

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 21:13wo 16-09-2020 om 21:13

Alexis Saelemaekers verraste afgelopen seizoen bij AC Milan. De Italiaanse topclub nam de vleugelspeler ook definitief over van RSC Anderlecht. Lonkt een oproep voor de Rode Duivels?

Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat Saelemaekers zich uit over de Rode Duivels. Timothy Castagne en Thomas Meunier hebben een streepje voor. “Op een dag zal de bondscoach iemand nodig hebben om de afwezigheid van een van die twee spelers op te vangen. En ik kan zonder valse bescheidenheid zeggen dat ik op basis van mijn prestaties zeker een optie ben als vervanger. Maar wie weet ben ik in zijn ogen slechts vierde of vijfde keuze.”

Saelemaekers richt zich voorlopig op de U21. “Iedereen weet dat het EK voor beloften op hetzelfde moment gespeeld zal worden als het echte EK. Mijn prioriteit is het EK voor beloften, die selectie is op dit moment het meest haalbare voor mij. Mocht de bondscoach verrassend uit de hoek komen en toch een beroep doen op mij, dan zou dat een extraatje zijn. Een oproeping voor de A-ploeg is het summum.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Saelemaekers hier gelijk?

(90 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws