Verheyen waarschuwt KAA Gent voor volgende ronde

Verheyen waarschuwt KAA Gent voor volgende ronde

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 18:05wo 16-09-2020 om 18:05

Kaa Gent won dinsdagavond zijn voorlaatste vorronde van de Champions League tegen SK Rapid Wien. In de volgende ronde staat Dynamo Kiev te wachten volgens Verheyen zal dat toch een tegenstander van een ander kaliber zijn. Hij waarschuwt KAA Gent om niet op achterstand te komen.

"Dat AA Gent uit een woelige periode komt, zag je vooral in het begin en het einde van de wedstrijd. Daar merk je dat spelers te hard gaan nadenken. Dat is nooit een goed idee. In het begin denk je dat het niet mag misgaan, na de 2-0 werden ze zich bewust dat ze een voorsprong aan het verdedigen waren" vertelde Verheyen deze ochtend aan Het Nieuwsblad. 

Hij zag ook positief nieuws na de wedstrijd van dinsdagavond, zo zei Verheyen dit: "Belangrijk daarbij was dat AA Gent gisteren op voorsprong kwam. Krijg je als eerste een doelpunt binnen, dan waren ze weer in hetzelfde straatje beland. Eerst scoren of niet, het geeft dag en nacht verschil. Hadden ze tegen een achterstand aangelopen, dan was het wellicht niet goed gekomen. Daarvoor is deze ploeg nog mentaal te broos." 

Dynamo Kiev is van een ander kaliber dan Rapid Wien
Gert Verheyen waarschuwde de Buffalo's voor hun volgende tegenstander in de voorrondes van de Champions League: "Als Dynamo Kiev van een gelijkaardig niveau is als een jaar geleden tegen Club Brugge, dan dient zich toch een ander kaliber aan dan Rapid Wien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws