8.000 toeschouwers tussen KAA Gent - OHL? Wachten op goedkeuring van de minister

8.000 toeschouwers tussen KAA Gent - OHL? "Wachten op goedkeuring van de minister"

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 17:50wo 16-09-2020 om 17:50

KAA Gent speelt op zaterdag 26 september de thuiswedstrijd tegen OH Leuven, waarschijnlijk zullen dan ongeveer 8.000 toeschouwers de wedstrijd kunnen volgen vanuit het stadion. Dat blijkt uit een mail aan de sponsors die de redactie van De Gentenaar woensdag kon inkijken.

"Vanaf onze thuiswedstrijd tegen Oud-Heverlee Leuven op zaterdag 26 september 2020 bent u samen met 7.999 anderen opnieuw welkom in onze Ghelamco Arena." Dat staat in een mail aan de sponsors van KAA Gent die de redactie van De Gentenaar kon inkijken.

"Na gesprekken met de verschillende overheden is gebleken dat ongeveer 8.000 het maximum haalbare zou kunnen zijn", zegt woordvoerder van KAA Gent Patrick Lips . "En zelfs dat cijfer is nog niet 100 procent zeker. We hebben nog geen bevestiging van bevoegd minister Ben Weyts (N-VA)."

Persconferentie op vrijdag
Op de persconferentie van vrijdag zal KAA Gent meer uitleg verschaffen. "Dan pas gaan we het juiste cijfer kennen. Club Brugge is ook nog van 6.000 naar 9.000 bezoekers gegaan. Hoe de tickets zullen worden verdeeld? Ook daar geven we vrijdag meer uitleg over", zegt Lips.

Dat de commerciële cel van KAA Gent nu al een mail rondstuurde naar de sponsors heeft een organisatorische reden. "We moeten op voorhand weten hoeveel mensen zich gaan inschrijven om de match bij te wonen en of die blijven eten", besluit Lips.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws