‘7 Miljoen euro was veel te weinig voor een speler als Saelemaekers'

‘7 Miljoen euro was veel te weinig voor een speler als Saelemaekers'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 11:15wo 16-09-2020 om 11:15

Komend weekend gaat de Serie A alweer van start, één van de Belgen waar we naar mogen uitkijken is Alexis Saelemaekers. Ex-coach Hein Vanhaezebrouck is vol lof over zijn voormalige speler, en vindt dat Anderlecht en veel hogere transfersom had moeten vragen.

‘Zijn uitleenbeurt aan Milan was voor velen een verassing, zelfs zijn ouders vreesden ervoor. Ik zag de schrik in hun ogen maar stelden hun meteen gerust, hun zoon is een speciale kerel. Die weet hoe hij met zo een situaties moet omgaan’, aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Profetische woorden, Saelemaekers wist al snel minuten te maken en speelde uiteindelijk in dertien duels mee na de winterstop. Daarvan verloor Milan er geen enkele. ‘Ze hebben niet voor niets nog eens 3,5 miljoen euro betaald bovenop die eerste huursom van 3,5 miljoen euro. Al is 7 miljoen euro nog steeds te weinig voor een speler met zijn potentieel. Anderlecht had veel meer moeten krijgen’, vertelt Vanhaezebrouck.

Saelemaekers mocht volop van het profvoetbal proeven onder Vanhaezebrouck, de twee hebben dan ook nog steeds een uitstekende band. ‘Deze zomer zijn we samen iets gaan eten, hij had ook een truitje van Milan voor me meegebracht. Hij is me erg dankbaar dat ik hem op zo een jonge leeftijd heb gelanceerd’, aldus de huidig analist.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Was 7 miljoen euro te weining voor Saelemaekers?

(420 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws