'Na Benevento ziet ook LASK wat in sterkhouder van Moeskroen'

'Na Benevento ziet ook LASK wat in sterkhouder van Moeskroen'

16-09-2020 10:15

Alessandro Ciranni (24) mag op heel wat buitenlandse interesse rekenen. Naast het Italiaanse Benevento denkt nu ook het Oostenrijkse LASK Linz aan de kapitein van Les Hurlus.

De interesse van Benevento gaat al een tijdje mee, maar voorlopig duwt de ploeg van Filippo Inzaghi nog niet door. Door de afwachtende houding van de Serie A-club kunnen andere clubs zich eenvoudig in de strijd gooien voor de handtekening van de rechtsback.

Volgens La Dernière Heure denkt alvast LASK Linz aan Ciranni. Vorig seizoen schakelde Club Brugge de Oostenrijkse ploeg nog uit in de voorrondes van de Champions League. Dit seizoen is LASK begonnen met een zege aan het nieuwe seizoen in Oostenrijk. Het versloeg Austria Wien met 1-0.

Ciranni heeft bij Moeskroen nog een contract tot 2022. Dit seizoen miste hij nog geen minuut in de Jupiler Pro League. Naar verluidt hoop de club twee miljoen euro voor de rechtsback te vangen. In het verleden speelde Ciranni al in het buitenland bij MVV en Fortuna Sittard. Zijn opleiding kreeg hij deels bij KRC Genk.