'Anderlecht neemt afscheid van overbodige verdediger, deal met Ludogorets nabij'

'Anderlecht neemt afscheid van overbodige verdediger, deal met Ludogorets nabij'

16-09-2020 09:30
17

RSC Anderlecht staat op het punt om een uitgaande transfer te realiseren. Josue Sa geniet belangstelling van meerdere clubs, maar Ludogorets lijkt zijn nieuwe bestemming te gaan worden. Dat staat te lezen in La Dernière Heure.

De Bulgaarse landskampioen werd net uitgeschakeld in de voorrondes van de Champions League, maar dat houdt Ludogorets niet tegen om vol voor de Anderlecht-verdediger te gaan. Sa mag terugblikken op een goed seizoen bij het Spaanse Huesca, dat hem voor een jaar huurde van Anderlecht.

Of de transfer naar Ludogorets op huurbasis is of definitief, is niet geweten. De 28-jarige verdediger kwam in de zomer van 2017 over van Vitoria Guimaraes (Portugal), maar bij Anderlecht kon Sa nooit overtuigen. Nadien volgden uitleenbeurten aan Kasimpasa en Huesca, waarbij vooral die laatste succesvol was.

Zo is Anderlecht bijna van een volgende overbodige speler verlost. Onder andere Edo Kayembe, Knowledge Musona en Luka Adzic vonden reeds een nieuwe uitdaging. De komende weken hopen de Brusselaars van nog een aantal jongens afscheid te nemen.