Nu volgt Dynamo Kiev voor KAA Gent: 'Met dit spelpeil zal het niet lukken'

Nu volgt Dynamo Kiev voor KAA Gent: 'Met dit spelpeil zal het niet lukken'

Gepubliceerd: woensdag 16 september 2020 om 09:15wo 16-09-2020 om 09:15

KAA Gent heeft zich na een turbulente week geplaatst voor de laatste voorronde van de Champions League. Rapid Wenen werd met een 2-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Nu volgt in een dubbele confrontatie Dynamo Kiev. Volgens Ludo Vandewalle wordt dat een heel ander verhaal.

Nu moet Gent in de competitie ook dringend overwinningen pakken. 'Dat de Buffalo's de crisis achter zich laten, zal nog moeten blijken. Zo'n zege zou een wedergeboorte kunnen betekenen en met een verplaatsing zaterdag naar het zwakke Moeskroen, laatste in de stand, kunnen de spelers van Wim De Decker zich voort herpakken', aldus de chef voetbal van Het Nieuwsblad.

Al wordt de groepsfase van de Champions League halen een helse klus voor Gent. 'Het zal evenwel een flinke vaart moeten lopen om AA Gent op het niveau te krijgen zodat het een lastige partij kan zijn voor Dinamo Kiev. Vorig seizoen slaagde Club erin de Oekraïeners ten voordele van zichzelf uit de Champions League te houden. We hopen van AA Gent hetzelfde. Maar gerust zijn we er helemaal niet op', besluit Vandewalle.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Maakt KAA Gent een kans tegen Kiev?

(375 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws