Breaking news

België weet zondag of het Italië kan vermijden, de rest is koffiedik kijken

KV Mechelen stelt opvolger Penninckx voor: “Unaniem om duidelijkheid

KV Mechelen stelt opvolger Penninckx voor: “Unaniem om duidelijkheid"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 21:20di 15-09-2020 om 21:20

Dieter Penninckx zit momenteel in de cel. De hoofdaandeelhouder van KV Mechelen zou voorwaarden die verbonden waren aan het onderzoek naar het faillissement van zijn bedrijf FNG geschonden hebben. Malinwa heeft Luc Leemans als opvolger aangesteld in de raad van bestuur.

“Dieter wordt momenteel hard aangepakt. Of dat terecht is of niet, dat weten we niet. Op menselijk vlak leven we mee met hem en zijn familie. De situatie van de zaak met FNG en Dieter is echter zo geëvolueerd dat die ook afstraalt op de club. De raad van bestuur besliste unaniem om duidelijkheid te brengen, in het belang van de club”, dat laat algemeen directeur van KV Mechelen, Frank Lagast, op de clubwebsite weten.

Luc Leemans wordt aangesteld als de opvolger van Penninckx. ‘Zo zal directielid en aandeelhouder Luc Leemans voortaan de raad van bestuur voorzitten. Voor de duidelijkheid: dit gaat enkel om het voorzitten van de maandelijkse raad van bestuur van de club. De leiding van de club blijft bij het directiecomité’, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een goede keuze?

Ja
89%
Nee
11%
(81 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws