Rapid Wien over KAA Gent: “Trainerswissel is niet van groot belang”

Rapid Wien over KAA Gent: “Trainerswissel is niet van groot belang”

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 20:12di 15-09-2020 om 20:12

KAA Gent neemt het in de voorronde van de Champions League op tegen het Oostenrijkse Rapid Wien. Bij de Buffalo’s werd Laszlo Bölöni een dag voor de belangrijke wedstrijd aan de kant gezet. Wim De Decker neemt het stokje over.

Rapid Wenen-coach Dietmar Kühbauer vindt niet dat de trainerswissel voor de Europese confrontatie een voordeel is voor de Oostenrijkers. "We zullen ons allerbeste niveau moeten halen om te kunnen winnen. Je kan deze wedstrijd niet met een duel in de Oostenrijkse competitie vergelijken.”

“Dit is Europees voetbal. Gent heeft veel kwaliteiten, ongeacht hun moeilijke seizoenstart. We zullen op ons beste niveau moeten spelen en agressief moeten zijn om te kunnen winnen. Gent is een fysiek sterke ploeg. Dat is voor mij belangrijker dan wie de trainer is”, citeert Sporza.

Ook aanvoerder Dejan Ljubicic zet Rapid Wien op scherp. Hij vindt ook dat de Buffalo’s over veel kwaliteit beschikken. “KAA Gent is een ploeg met veel kwaliteiten. Dat ze vandaag nog van trainer hebben gewisseld, is niet van groot belang. De spelers en hun kwaliteiten blijven dezelfde.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Met akkoord?

(13 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws