RAC1: Suárez heeft paspoort niet op tijd binnen, Juve-transfer ketst af

RAC1: Suárez heeft paspoort niet op tijd binnen, Juve-transfer ketst af

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 18:35di 15-09-2020 om 18:35

Laatste update: dinsdag 15 september 2020 om 18:41di 15-09-2020 om 18:41

Luis Suárez gaat tóch niet bij Juventus aan de slag, meent RAC1. Volgens het Catalaanse medium vreest de Uruguayaanse spits dat zijn Italiaanse paspoort niet op tijd aangeleverd kan worden, waardoor hij niet mee kan spelen in de Champions League.

Suárez voerde na de historische 8-2 nederlaag tegen Bayern München een slechtnieuwsgesprek met de nieuwe trainer Ronald Koeman en was sindsdien bezig met het zoeken naar een nieuwe club. Juventus leek de strijd te gaan winnen: de procedure voor het aanvragen van het Italiaans staatsburgerschap was al in gang gezet. RAC1 meldt nu echter dat Suárez zijn paspoort niet vóór 6 oktober binnen zal hebben.

Dat is problematisch, aangezien Juventus op die dag zijn spelerslijst voor de Champions League-poulefase door moet geven. Suárez kan in dat geval niet uitkomen in het miljardenbal en heeft zijn Juventus-plannen in de ijskast gezet.

Waar zijn toekomst nu ligt, is nog onduidelijk: Suárez ligt nog één jaar vast in Camp Nou, maar werd zaterdag buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het eerste oefenduel onder Koeman. Zijn oude club Ajax hoopte hem al terug te halen: dat kunnen de Amsterdammers echter alleen doen als Suárez' contract in Catalonië is ontbonden en hij dus transfervrij op te halen is. Ook Atlético Madrid werd aan de 33-jarige Uruguayaan gelinkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws