Holzhauser is einde contract na dit seizoen: Ik sta open voor alle opties

Holzhauser is einde contract na dit seizoen: "Ik sta open voor alle opties"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 18:38di 15-09-2020 om 18:38

Raphael Holzhauser is dit seizoen de grote uitblinker bij Beerschot, de revelatie van het competitiebegin in de Jupiler Pro League. Het contract van de Oostenrijker loopt af na dit seizoen, maar Beerschot heeft ondertussen aangegeven zijn contract te willen verlengen. 

Holzhauser kwam vorige zomer naar België, in de overtuiging dat hij in de Jupiler Pro League zou uitkomen, maar hij moest in 1B aan de bak. "Ik heb het toen even moeilijk gehad", vertelde Holzhauser aan Sport/Voetbalmagazine. "Maar dat gold voor iedereen die met Beerschot te maken heeft."

"Zodra de competitie in 1B begon, heb ik de knop omgedraaid. We moesten wel. Uiteindelijk werd het nog een prachtig seizoen, dat onze groep hechter bijeen bracht. Financieel moest ik ook niet inleveren, mijn contract bleef ongewijzigd."

Dat contract loopt wel af na dit seizoen. Een carrièreplan heeft Holzhauser echter niet. "Ik bekijk het van jaar tot jaar. Ik amuseer me hier, zowel op als naast het veld, maar een uitgestippeld toekomstplan heb ik niet. Ik sta open voor alle opties", besloot Holzhauser.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws