'Ik had niet verwacht dat Bayern München smerige leugens zou verspreiden'

'Ik had niet verwacht dat Bayern München smerige leugens zou verspreiden'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 17:01di 15-09-2020 om 17:01

David Alaba is niet blij dat er openlijk over zijn contractsituatie gesproken wordt. Bayern München-voorzitter Uli Hoeness claimde dat de contractonderhandelingen met Alaba vastzitten omdat zijn zaakwaarnemer 'een geldgraaiende piranha' is. Alaba laat nu van zich horen.

Naar verluidt zet Alaba's zaakwaarnemer Pini Zahavi in op een forse commissie die Bayern niet wil betalen. Hoeness haalde in Duitse media hard naar hem uit. "Ik wil liever niet dat mijn contractsituatie publiekelijk besproken wordt", zegt Alaba tegen BILD. "Een aantal statements heeft mij verrast en pijn gedaan. Veel van de dingen die worden geschreven zijn gewoon niet waar."

Zahavi ontkent dat hij een torenhoge commissie vraagt. "Ik heb niet met Bayern gesproken over een mogelijke commissie", zegt hij tegen Sky Germany. "De enige keer dat dit ter sprake kwam was in Lissabon (rond de Champions League-finale, red.). Technisch directeur Hasan Salihamidzic vroeg me hoe ik het voor me zag. Ik vertelde hem dat we eerst moesten werken aan een akkoord met de speler, maar ik niet meer dan gebruikelijk zou vragen. Ik wil niet meer krijgen dan andere zaakwaarnemers die een commissie van Bayern krijgen. Nogmaals: we hebben niet over bedragen gesproken."

Alaba's vader George laat zich ook horen. "Ik had niet verwacht dat Bayern smerige leugens over salarissen en commissies zou verspreiden", zegt hij. "Dat we daarom nog geen akkoord zouden hebben is een smerige aantijging. En dat alleen omdat we niet akkoord gaan met wat Bayern voorgesteld heeft. Wij hebben onze eigen ideeën."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws