OFFICIEEL: Feyenoord heeft beet en haalt Spajíc (ex-Anderlecht) naar Rotterdam

OFFICIEEL: Feyenoord heeft beet en haalt Spajíc (ex-Anderlecht) naar Rotterdam

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 16:19di 15-09-2020 om 16:19

Feyenoord heeft eindelijk de gewenste defensieve versterking binnen. Uros Spajíc wordt voor een seizoen gehuurd van het Russische FK Krasnodar, zo hebben de Rotterdammers bekendgemaakt.

Trainer Dick Advocaat was de gehele zomer al op zoek naar een nieuwe centrale verdediger na het vertrek van Jan-Arie van der Heijden. Edgar Ié stond op de nominatie om nog een seizoen gehuurd te worden van Trabzonspor, maar tot een akkoord kwam het niet. Met de 27-jarige Serviër Spajic, die terug is van een enkelblessure, was Feyenoord er wel snel uit.

"Het is bekend dat we graag nog een centrale verdediger wilden toevoegen aan de selectie", legt technisch directeur Frank Arnesen uit op de clubsite. "Met de komst van Uros Spajic is dat gelukt én voegen we niet alleen een extra optie, maar ook extra ervaring toe aan de achterste linie van de groep."

Spajíc speelde van 2010 tot 2013 voor Rode Ster Belgrado en speelde vervolgens voor Toulouse, Anderlecht en sinds 2018 voor Krasnodar. De elfvoudig Servisch international was tot zijn enkelblessure basisspeler in Rusland.

Spajíc is de zesde zomeraanwinst van Feyenoord. Eerder kwamen Francesco Antonucci, Mark Diemers, Christian Conteh, Bryan Linssen en João Carlos Teixeira al naar De Kuip.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws