OFFICIEEL: Grealish verrast en tekent tot 2025 bij Aston Villa

OFFICIEEL: Grealish verrast en tekent tot 2025 bij Aston Villa

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 12:44di 15-09-2020 om 12:44

Verrassend nieuws uit Birmingham: Aston Villa-vedette Jack Grealish heeft zijn contract bij The Villans verlengd. De kersvers Engels international lag tot 2023 vast, maar heeft voor twee seizoenen bijgetekend.

Grealish maakte in 2014 al zijn debuut voor Aston Villa en is de club – afgezien van een uitleenbeurt bij Notts County – altijd trouw gebleven. Ook nadat de roemruchte club in 2016 naar het Championship degradeerde, bleef de spelmaker actief op Villa Park. Na drie jaar keerde Aston Villa terug in de Premier League: aanvoerder Grealish en zijn teamgenoten handhaafden zich ternauwernood op de laatste speeldag van het seizoen.

De naam van de in Birmingham geboren middenvelder zong regelmatig rond in het Britse geruchtencircuit: de Premier League-top zou hem op de korrel hebben. Grealish heeft echter gekozen voor zijn jeugdliefde. "Ik ben verheugd dat ik me heb kunnen verbinden aan Aston Villa: dit is mijn club en mijn thuis, hier ben ik gelukkig. De eigenaren hebben duidelijk gemaakt wat hun ambities zijn en welke rol ik daarin ga spelen. We gaan een mooie tijd tegemoet!", laat hij weten aan de clubkanalen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws