'Het beleid van KAA Gent is zich nu tegen het bestuur aan het keren'

'Het beleid van KAA Gent is zich nu tegen het bestuur aan het keren'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 12:30di 15-09-2020 om 12:30

KAA Gent heeft voor de tweede keer dit seizoen zijn coach ontslagen. Na Jess Thorup volgt nu ook Laszlo Bölöni. Eddy Snelders ziet dat het beleid van KAA Gent kant noch wal raakt. 

'Het is overduidelijk dat het hoogste gezag te snel in paniek sloeg door Thorup te ontslaan en dan een antipode binnen te halen wiens voetbalfilosofie haaks staat op die van het huis. En dat allemaal om de spelers, die het te gemakkelijk hadden, een lesje te leren', geeft Snelders aan bij De Witte Duivel.

‘Dat beleid keert zich nu tegen het bestuur. De spelersgroep is ontevreden, onzeker en onrustig en de problemen zijn onopgelost. Yaremchuk was slechts de woordvoerder van wat er leeft in de spelersgroep, waar de onvrede diep zit', stelt Snelders.

KAA Gent moet nu alweer een nieuwe coach zoeken. 'In Gent moeten ze eens rond de tafel zitten. Ik hoor dat ze dat graag doen. Alle neuzen moeten dringend in dezelfde richting wijzen. Het kan 1, 2, 3 keren in het voetbal, maar het is niet evident. AA Gent had de ambitie om kampioen te spelen en heeft een pak spelers gekocht, maar glijdt steeds verder weg. De paniek is ongezien.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws