Juklerod blinkt uit bij Antwerp, maar: Hij is nog geen ster bij ons

Juklerod blinkt uit bij Antwerp, maar: "Hij is nog geen ster bij ons"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 12:45di 15-09-2020 om 12:45

Simen Juklerod toonde zondag nog eens zijn talent bij Antwerp. Met twee goals en een assist had hij een groot aandeel in de zege tegen STVV. Raar genoeg heeft de linkspoot nog geen enkele cap bij Noorwegen. 

De Noorse journalist Stian de Wahl geeft aan dat Juklerod helemaal niet zo bekend is in eigen land. "Simen was na de bekerwinst verrast dat ik hem als enige Noorse journalist contacteerde. Voorlopig is hij bij ons geen ster, maar gezien zijn potentieel kan dat nog komen."

Vorig seizoen speelde Juklerod wisselvallig en verloor hij zijn plaats aan Ritchie De Laet. "Ook in Noorwegen kende hij regelmatig een offday", herinnert De Wahl zich. "Als de ploeg niet draaide, ging hij iets te makkelijk mee kopje-onder. Maar ik heb de indruk dat die periode op de bank hem mentaal heeft vooruitgeholpen."

Toch verwacht de journalist niet dat bondscoach Lars Lägerback hem snel oproept. "Neen, dan moet Aleesami of Meling al iets overkomen, vermoed ik. Lagerbäck houdt er niet van om nieuwe jongens uit te testen. Die gok zal hij met de levensbelangrijke afspraak tegen Servië ( barrageduel richting EK 2021, red. ) in het vooruitzicht niet wagen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws