UPDATE: 'Vlaj, Zulj en Wellenreuther zijn alledrie positief bij Anderlecht'

UPDATE: 'Vlaj, Zulj en Wellenreuther zijn alledrie positief bij Anderlecht'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 10:45di 15-09-2020 om 10:45

Laatste update: dinsdag 15 september 2020 om 11:10di 15-09-2020 om 11:10

Na Michel Vlap zijn de coronazorgen bij RSC Anderlecht nog niet voorbij. De club deelt via de officiële kanalen mee dat twee medewerkers en drie spelers nu ook positief hebben getest.

RSC Anderlecht kon afgelopen weekend al geen beroep doen op Vlap, die positief had getest op Covid-19. Dinsdag deelde Anderlecht via de officiële kanalen nog mee dat vijf extra personen binnen de club positief hebben getest. Twee medewerkers en drie spelers zijn besmet met het Covid-19 virus. Om wie het gaat, is nog niet bekend.

De vijf personen in kwestie gaan nu wel een week in quarantaine en zijn dus ook niet beschikbaar voor Anderlecht. Dat betekent dat Kompany tegen Waasland-Beveren geen beroep zal kunnen doen op die drie spelers en mogelijk ook niet op Michel Vlap.

Naast Anderlecht hebben onder andere ook Beerschot, Club Brugge (Brandon Mechele), KAA Gent (Vadis Odjidja) spelers die onlangs positief hadden getest op het Covid-19 virus.

De drie positieve gevallen zouden Michel Vlap, Timo Wellenreuther en Peter Zulj. Vlap heeft vorige week ook al positief getest en miste de wedstrijd tegen Cercle Brugge.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws