'Pogba is een hartstikke leuke gast, hij laat je meteen thuis voelen'

'Pogba is een hartstikke leuke gast, hij laat je meteen thuis voelen'

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 10:45di 15-09-2020 om 10:45

Donny van de Beek en Daley Blind hebben met elkaar gesproken voordat de middenvelder de overstap naar Manchester United maakte. Op Old Trafford komt Van de Beek Paul Pogba tegen, volgens Blind een 'leuke gast'.

"Ik heb wel wat informatie ingewonnen hoor, ik heb het er ook met Daley over gehad. Toen het een beetje begon te spelen vroeg ik het aan hem", geeft Van de Beek toe in een uitgebreid interview met Ajax TV. "Hei zei: het is een geweldige club, ik denk dat het heel goed bij je zou passen. Dat soort dingen zijn wel fijn om te weten."

“Ondanks dat het een megaclub is, is iedereen die dicht bij het eerste elftal staat enorm betrokken", vertelt Blind over zijn oude club. "Het is echt een familiegevoel wat ik daar heb ervaren. Alle mensen die daar werken staan voor je klaar. Je hoeft je alleen maar te focussen op het voetballen, ik denk dat hij daar goed geholpen gaat worden."

Bij United komt Van de Beek de Fransman Pogba tegen. Blind bewaart goede herinneringen aan de middenvelder. "Pogba is een hartstikke leuke gast, hij laat je meteen thuis voelen. Een hele leuke jongen, maar zo zijn alle jongens die ik daar heb meegemaakt eigenlijk", sluit de Ajax-verdediger af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws