Spelersgroep Genk steunt Wolf nog: Hij is niet de oorzaak van 5 op 15

Spelersgroep Genk steunt Wolf nog: "Hij is niet de oorzaak van 5 op 15"

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 08:15di 15-09-2020 om 08:15

Na Laszlo Bölöni bij KAA Gent lijkt coach Hannes Wolf de volgende trainer in de JPL te worden die zijn ontslag aangeboden krijgt. KRC Genk denkt eraan om afscheid te nemen van de Duitse trainer. Toch blijft Wolf steun genieten van zijn spelersgroep.

Na de 5-2 nederlaag tegen Beerschot lijken de dagen van Wolf in Genk geteld. Maar toch blijft doelman Danny Vukovic achter de trainer staan. "De oorzaak van deze 5 op 15 ligt niet bij de coach", gaf hij na de partij aan tegenover Het Belang van Limburg. "Hij is heel gedreven en geeft ons de instrumenten om te kunnen presteren. Ik voel me een beetje schuldig dat we hem als groep onvoldoende teruggeven", klinkt het.

Vukovic weet waar de mindere start wel aan ligt. "Ik mis op te veel momenten de juiste mentaliteit én zelfvertrouwen. We blijven vooral veel te makkelijke goals weggeven, dat doe je niet ongestraft in deze competitie. Zowel het eerste als tweede tegendoelpunt mag nooit vallen, op dergelijke wijze krijgen we ze zelf nooit op een presenteerblaadje", aldus de Australiër.

Ook Wolf zelf vreest nog niet voor zijn job.  "Er is altijd druk voor mij. We moeten nu rechtstaan en voortwerken. We zijn sterk genoeg om terug te slaan", zei hij voor de camera's van Eleven Sports.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Genk afscheid nemen van Wolf?

(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws