AD: Spajic (ex-Anderlecht) doorstaat keuring en is op weg naar Feyenoord

AD: Spajic (ex-Anderlecht) doorstaat keuring en is op weg naar Feyenoord

Gepubliceerd: dinsdag 15 september 2020 om 07:05di 15-09-2020 om 07:05

De transfer van Uros Spajic naar Feyenoord is zo goed als rond. De verdediger van FK Krasnodar rondde maandag zijn medische keuring af in Rotterdam en staat op het punt gepresenteerd te worden bij de Nederlandse club.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Spajic was maandag al in Rotterdam om de laatste details, waaronder een medische keuring, af te ronden. Feyenoord huurt de centrale verdediger voor één seizoen van Krasnodar, dat graag van Spajic af wilde. De Russische club mag maar over een bepaald aantal buitenlandse spelers beschikken en wilde daarom meewerken aan een tijdelijk vertrek van Spajic.

De totstandkoming van de transfer was bijzonder: Feyenoord plaatste een oproep op TransferRoom, een soort 'datingsite' voor voetbalclubs. Hierop gaf Feyenoord volgens het AD aan nog een centrale verdediger te zoeken, met vermelding van het beoogde salaris. Krasnodar bood Spajic vervolgens bij Feyenoord aan. Na het bekijken van video's en het bellen van Tonny Vilhena, voormalig Feyenoord-speler, was de Rotterdamse club overtuigd.

Verwacht wordt dat Feyenoord en Krasnodar het transfernieuws snel naar buiten brengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws