Hannes Wolf ziet twee oorzaken voor pandoering: scheidsrechter en Holzhauser

Hannes Wolf ziet twee oorzaken voor pandoering: scheidsrechter en Holzhauser

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 23:45ma 14-09-2020 om 23:45

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 23:50ma 14-09-2020 om 23:50

Hannes Wolf stond na de wedstrijd tegen Beerschot de pers te woord. Zijn ploeg bracht weinig kwaliteit vanavond op het veld en met een 5 op 15 is zijn positie ook onder vuur komen te liggen. Wolf zag twee redenen waarom het maandagavond niet lukte tegen Beerschot.

"Holzhauser speelde een heel sterke partij, maar de scheidsrechter maakte er een andere wedstrijd van" vertelde Wolf aan Eleven Sports. Wolf had het natuurlijk op enkele discutabele fases die de wedstrijd in een definitieve plooi legden. Volgens Wolf mocht de vrije trap, die de 2-1 aanbracht, er nooit komen want er werd geen fout gemaakt. Over de rode kaart van Carlos Cuesta was Wolf ook duidelijk: "Carlos Cuesta mag nooit rood krijgen voor die twee fouten, zeker niet als je naar de overtredingen van Beerschot kijkt. Dit heeft de wedstrijd beslist. Het is een schande dat het gebeurt."

De trainer van Genk vreest niet voor zijn job. "Er is altijd druk voor mij. We moeten nu rechtstaan en voortwerken. We zijn sterk genoeg om terug te slaan", zei hij voor de camera's van Eleven Sports.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Is Wolf de juiste man bij Racing Genk?

(244 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws