Hannes Wolf ziet twee oorzaken voor pandoering: scheidsrechter en Holzhauser

Hannes Wolf ziet twee oorzaken voor pandoering: scheidsrechter en Holzhauser

14-09-2020 23:45 Laatste update: 23:50
23

Hannes Wolf stond na de wedstrijd tegen Beerschot de pers te woord. Zijn ploeg bracht weinig kwaliteit vanavond op het veld en met een 5 op 15 is zijn positie ook onder vuur komen te liggen. Wolf zag twee redenen waarom het maandagavond niet lukte tegen Beerschot.

"Holzhauser speelde een heel sterke partij, maar de scheidsrechter maakte er een andere wedstrijd van" vertelde Wolf aan Eleven Sports. Wolf had het natuurlijk op enkele discutabele fases die de wedstrijd in een definitieve plooi legden. Volgens Wolf mocht de vrije trap, die de 2-1 aanbracht, er nooit komen want er werd geen fout gemaakt. Over de rode kaart van Carlos Cuesta was Wolf ook duidelijk: "Carlos Cuesta mag nooit rood krijgen voor die twee fouten, zeker niet als je naar de overtredingen van Beerschot kijkt. Dit heeft de wedstrijd beslist. Het is een schande dat het gebeurt."

De trainer van Genk vreest niet voor zijn job. "Er is altijd druk voor mij. We moeten nu rechtstaan en voortwerken. We zijn sterk genoeg om terug te slaan", zei hij voor de camera's van Eleven Sports.