Payet plaatst bewerkte foto van Neymar als hond op social media

Payet plaatst bewerkte foto van Neymar als hond op social media

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 21:24ma 14-09-2020 om 21:24

Dimitri Payet gooit op social media wat extra olie op het vuur na de uit de hand gelopen klassieker tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain. De Fransman heeft een bewerkte foto van Neymar op het internet gezet. Daarop is hij te zien als hond.

Het duel tussen Marseille en Neymar ontspoorde zondagavond volledig. Maar liefst vijf spelers kregen een rode kaart, onder wie Neymar. De Braziliaan had tijdens de wedstrijd al mot met Payet, die nu een ietwat respectloze foto op social media heeft gezet.

Payet heeft een teamfoto bewerkt en het hoofd van Neymar op het lichaam van een hond geplakt, een overduidelijke sneer naar de man van 222 miljoen euro, die op social media fel van zich af beet.

PSG liet maandag via de officiële kanalen al weten volledig achter Neymar te staan. 'We rekenen erop dat de tuchtcommissie van de voetbalbond de feiten onderzoekt. Wij zijn uiteraard bereid om hieraan mee te werken', zo liet de club weten.

De wedstrijd tussen PSG en Marseille eindigde in 0-1. Florian Thauvin maakte na een half uur spelen de enige goal van de wedstrijd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws