De Decker reageert na veranderingen KAA Gent: “Dit is een grote uitdaging”

De Decker reageert na veranderingen KAA Gent: “Dit is een grote uitdaging”

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 20:26ma 14-09-2020 om 20:26

KAA Gent heeft weer grote veranderingen doorgevoerd. Laszlo Bölöni werd ontslagen en Wim Dedecker werd aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Op de webstek van de Buffalo’s laat de coach zich uit over zijn nieuwe uitdaging.

De Decker predikt rust bij KAA Gent. "Ik wil eerst en vooral de voorzitter bedanken voor deze mooie kans. Dit is een grote uitdaging die ik samen met Peter tot een goed einde wil brengen. Het pluspunt is dat ik de groep ondertussen vrij goed ken. Het is nu de taak van Peter, mezelf en de rest van de staf om een bepaalde rust in de groep te brengen.”

Ook moet er nu eindelijk duidelijkheid komen na een aantal onzekere weken met mindere resultaten. “Dat zal belangrijk zijn. Het tweede sleutelwoord wordt duidelijkheid. Ik ben heel blij dat we een staf hebben met bekende gezichten. Op dat gebied zijn we gewapend. Dat er kwaliteit in de groep zit, weten we en dat willen we nu ook laten zien."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws