Beerschot maakt positieve coronatest bekend: 'Zeven dagen in quarantaine'

Beerschot maakt positieve coronatest bekend: 'Zeven dagen in quarantaine'

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 18:44ma 14-09-2020 om 18:44

Laatste update: maandag 14 september 2020 om 18:48ma 14-09-2020 om 18:48

K. Beerschot V.A. maakt maandagavond melding van een positieve coronatest. Om wie het precies gaat, wil de club niet kwijt, maar één persoon is de wekelijkse controle niet doorstaan.

Via haar website maakte Beerschot het nieuws bekend. Het beroept zich op het recht op privacy om de naam van de persoon in kwestie niet bekend te maken. Het kan dus gaan om een speler, maar even goed om een staflid of iemand uit de medewerkers. Hoe dan ook benadrukt Beerschot dat het het protocol van de Pro League strikt opvolgt.

Dat betekent dat de man die een positieve test aflegde, minstens zeven dagen in quarantaine zal gaan. Maandagavond zal die dus niet aanwezig zijn op het Kiel, waar Beerschot KRC Genk ontvangt voor de slotwedstrijd van de vijfde speeldag. Als alles gunstig verloopt, is de getroffen persoon er over twee weken wel weer bij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws