Sterkhouder KV Kortrijk wil zich tonen: “Mijn speelstijl valt in de smaak”

Sterkhouder KV Kortrijk wil zich tonen: “Mijn speelstijl valt in de smaak”

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 20:12ma 14-09-2020 om 20:12

KV Kortrijk is het seizoen sterk begonnen. De manschappen van Yves Vanderhaeghe staan op een gedeelde tweede plaats. Gilles Dewaele is één van de sterkhouders bij De Kerels.

Dewaele scoorde ook in de gewonnen wedstrijd tegen Moeskroen (3-0). “Het is mijn eerste doelpunt voor mijn nieuwe club en ik scoorde bovendien ook nog nu we voor het eerst publiek in onze tribunes hadden. De supporters zorgden echt voor een extra boost. Ze waren met bijna drieduizend en het leek wel alsof het stadion vol zat. Ik vraag me af welke sfeer ik zal meemaken als het nog eens helemaal vol zal zitten.”

Dewaele speelde drie jaar in 1B met Westerlo, maar maakt nu indruk bij KV Kortrijk in de Jupiler Pro League. “Ik val misschien meer op omdat ik nieuw ben en niemand wist wat hij van mij kon verwachten. Maar ik stel vast dat mijn speelstijl in de smaak valt. Ik hoop dat ik heb kunnen tonen wat ik waard ben”, citeert Het Laatste Nieuws de 24-jarige Dewaele.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws