Eden Hazard traint weer met de bal bij Real Madrid na blessureleed

Eden Hazard traint weer met de bal bij Real Madrid na blessureleed

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 17:12ma 14-09-2020 om 17:12

Laatste update: woensdag 16 september 2020 om 21:45wo 16-09-2020 om 21:45

Eden Hazard speelde geen minuut bij de Rode Duivels in de Nations League-wedstijden tegen Denemarken en IJsland en de winger zal ook nog niet in actie komen bij Real Madrid. Het Laatste Nieuws meldt dat Hazard nog niet fit genoeg is.

Zondag wacht Real Sociedad, maar die wedstrijd zal Hazard alvast aan zich moeten laten voorbijgaan. Afgelopen seizoen sukkelde de Rode Duivel al met veel blessureleed. Nu zou er geen nieuwe blessure zijn, maar Hazard traint nog niet mee met de groep. Eerder liet bondscoach Roberto Martinez al weten dat Hazard nog lang niet fit genoeg is.

Hazard maakt vooralsnog de verwachtingen bij Real Madrid nog niet waar. Mede door blessureleed kon de 29-jarige dribbelaar zijn stempel nog niet drukken bij De Koninklijke. Thibaut Courtois lijkt wel fit ondanks de corona-geruchten die in de media kwamen tijdens de interlandbreak.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Eden Hazard voor het eerst heeft meegetraind met Real Madrid. De seizoensopener tegen Real Sociedad komt echter te vroeg. De Rode Duivel kwam ook al niet in actie voor de Belgische nationale ploeg. Volgens bondscoach Roberto Martinez duurt het nog een tijdje vooraleer Hazard weer helemaal topfit is.

Update: Real Madrid is met een filmpje gekomen op Twitter over de trainingssessie van onder meer Eden Hazard. De Rode Duivel werkt bij de Spaanse grootmacht hard aan een comeback na al zijn blessureleed afgelopen seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws