KAA Gent over toekomst De Decker als T1: “Geen twee keer misstappen”

KAA Gent over toekomst De Decker als T1: “Geen twee keer misstappen”

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 17:28ma 14-09-2020 om 17:28

KAA Gent heeft na het ontslag van Laszlo Bölöni beslist om Wim De Decker aan te stellen als T1, Peter Balette zal zijn assistent zijn. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft voorzitter Ivan De Witte meer duidelijkheid over zijn rol en toekomst bij de Buffalo’s.

KAA Gent wacht nu een confrontatie met Rapid Wien. “Morgen volgt een belangrijke en moeilijke wedstrijd. Wim De Decker zal die leiden en zal daarbij geassisteerd worden door Peter Balette. De ‘goesting’ in de spelersgroep was groot om met WIm en Peter verder te gaan. Zij gaan de toekomstige wedstrijden samen leiden.”

De Witte kijkt ook naar de toekomst van de Buffalo’s. “Met Wim hebben we nu een jonge trainer die zich naar de toekomst toe kan bewijzen. Hij kent de groep goed en is iemand voor wie ik veel respect heb. Hij heeft de eigenschappen om dit goed te gaan doen. Hij krijgt een unieke kans om zich op het hoogste niveau te bewijzen.”

De preses wil geen nieuwe misstap begaan. “We zullen zien wat de toekomst geeft, maar ik zal geen twee keer misstappen. Ik geloof erin dat dit gaat lukken. Daarom wil ik Wim veel succes wensen. We gaan per definitie niet onmiddellijk op zoek naar een nieuwe trainer. De spelersgroep is gemotiveerd om de wedstrijd van morgen tot een goed einde te brengen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet De Decker zijn kans krijgen als T1 bij KAA Gent?

(174 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws