OFFICIEEL: KAA Gent maakt nieuwe trainers bekend na ontslag Bölöni

OFFICIEEL: KAA Gent maakt nieuwe trainers bekend na ontslag Bölöni

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 15:55ma 14-09-2020 om 15:55

KAA Gent heeft in een officiële mededeling bekendgemaakt dat Wim De Decker en Peter Balette worden aangesteld als nieuwe trainers na het ontslag van Laszlo Bölöni.

'Deze middag werd beslist het contract van Laszlo Bölöni te beëindigen. De sfeer in en rond de ploeg maakten een verdere samenwerking onmogelijk. Met de belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Rapid Wien in het verschiet zal Wim De Decker de leiding over het A-elftal overnemen. Hij zal daarbij geassisteerd worden door Peter Balette’, klinkt het op de webstek van KAA Gent.

KAA Gent liet Jess Thorup gaan en stelde vervolgens Bölöni aan. De Roemeen stond afgelopen seizoenen aan het roer bij Royal Antwerp Football Club. De beslissing werd echter een totale miscast en leidde ook al tot kritiek van Roman Yaremchuk. De aanvaller zag de speelstijl van de Buffalo's onder Bölöni niet zitten en liet dat in duidelijke taal verstaan. Morgen staat de belangrijke confrontatie met Rapid Wien op het programma.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede beslissing?

(321 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws