KV Mechelen-fans zijn helemaal niet kwaad op Vranckx en bezorgen hem troostprijs

KV Mechelen-fans zijn helemaal niet kwaad op Vranckx en bezorgen hem troostprijs

Gepubliceerd: maandag 14 september 2020 om 10:30ma 14-09-2020 om 10:30

Aster Vranckx ging dit weekend de wereld rond. Het talent van KV Mechelen miste een niet te missen kans. Maar de fans van Malinwa nemen Vranckx helemaal niets kwalijk. Ze verkozen de middenvelder zelfs tot Man van de Match.

De match tegen Oostende zal Vranckx niet snel vergeten. Bij een 0-0 stand had hij een leeg doel voor zich, maar door een mindere controle kreeg hij het leer niet tegen de touwen. Het zorgde voor een pijnlijke misser. Die helaas voor hem nadien nog iets pijnlijker werd, want in de 95e minuut kon KV Oostende wel het enige doelpunt van de match scoren.

Meteen na de misser gingen de beelden van Vranckx de wereld over. Ook Gary Lineker zag ze en tweette 'Oops'. De zeventiende jarige middenvelder reageerde na de match zelf heel volwassen. Hij besefte dat de bal binnen moest, maar dat hij hier uiteraard niet mee in zijn hoofd moet blijven zitten. Van de fans krijgt hij alvast de troostprijs de Man van de Match-award.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws