Verschaeren na invalbeurt: “Ik was een beetje gefrustreerd”

Verschaeren na invalbeurt: “Ik was een beetje gefrustreerd”

13-09-2020 16:40
4

RSC Anderlecht kruiste zondagmiddag de degens met Cercle Brugge. Het won de tweestrijd met 2-0. Opvallende starter was Zakaria Bakkali, terwijl Yari Verschaeren weer eens op de bank moest postvatten van Vincent Kompany. De jongeling reageerde achteraf bij Eleven Sports.

Hij zat aan twee korte invalbeurten en daar kwam er zondag eentje bij. "Ik voelde me erg goed. Ik was blij dat ik minuten kreeg", zei Verschaeren, die zich ook bij de Rode Duivels liet opvallen met een goede invalbeurt. "De eerste keer opnieuw met publiek errond. Het was fantastisch. Ik ben altijd hard blijven werken en ik blijf wachten op mijn kansen."

Toch was er na de verdiende zege ook een beetje wrok te merken bij de 19-jarige middenvelder. "De fans geven me zoveel energie, ik wou hen een doelpunt geven dus ik was een beetje gefrustreerd." Al bij al heerste desalniettemin tevredenheid. "Ik voel me opnieuw heel goed, ik heb mijn kans gekregen en heb me kunnen laten zien. Nu blijf ik hard verder werken en hopelijk krijg ik nog kansen."